24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unde pescuiesc Brailenii ?

Chiar asa ! Unde mai pescuiesc Brailenii? Stii vreun loc bun de pescuit in Braila sau Insula Mare a Brailei ? Trimite o stire cu locuri de pescuit din Braila care ti-au placut !

Daca este prea complicat sa ne scrii, atunci poti adauga un comentariu la articol si povesteste ultima ta aventura la pescuit. Nu uita sa ne dezvalui si locul unde ai pescuit ! (Trimite un loc de pescuit in Braila)

Ahh ! Era sa uitam ! Ne intereseaza locuri de pescuit pe Dunare sau in balti cu scule de pescuit sportiv (lanseta, undita chiar si pripon), nu metode mai mult sau mai putin "electrizante" !


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.