24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila

Obiective

Obiectivul zilei

Obiectivul zilei

Obiectiv Braila: Stiri obiectivul de Braila de azi si ieri? Vocea Brailei sunt brailenii cu acelasi obiectiv.
Strazi Braila

Strazi Braila

Strazi Braila de la A la Z. Cauta o strada sau obiectiv si afli coduri postale la toate strazile Brailei.
 
Imagini Foto Braila

Imagini Foto Braila

Galerie Foto Video. Descarca poze si imagini din Braila de alta data sau poze cu Braila de azi.
Personalitati Braila

Personalitati Braila

Afla ce personalitate s-a nascut, a trait sau a invatat pe meleagurile judetului Braila.
 
Obiective Braila: Intra si afla ce obiective turistice are Braila, afla prin obiectivul unui aparat foto care sunt obiectivele culturale ale Brailei. Afla care este obiectivul Brailei in urmatorii ani. Vezi ce spun politicienii Brailei despre obiectivele lor, si cum vad ei Braila pe vreme de criza.
 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.