24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obiectiv vocea Brailei un mic Tancrad licitatii publice

Obiectiv vocea Brailei un mic "Tancrad" al licitatiilor publice din zona media.
Daca ar fi sa facem o comparatie intre cele doua "branduri" din punct de vedere al licitatiilor publice, fiecare in domeniul ei de activitate, vom afla ca nu este nicio diferenta intre ele.

  • Atat Obiectiv vocea Brailei cat si Tancrad Galati castiga mai toate licitatiile publice din Braila, in publicitate/anunturi publice, respectiv constructii.
  • Ambele au pretentia ca sunt ( si sunt ) lideri in piata locala, fiecare pe domeniul ei de activitate.

Daca urmariti cu atentie spatiile si anunturile publicitare din editia tiparita a ziarului Obiectiv Vocea Brailei ve-ti observa ca acestea sunt pline de anunturi platite din bani publici al unor institutii publice sau firme ce sunt strans legate de bani publici.

Si atunci, apeland la tactica si "logica" ziarului Obiectiv Vocea Brailei, ar trebui sa credem ca intre conducatorii acestor institutii si "vocea brailei" trebuie musai sa existe vreo legatura "ascunsa", vreun "smen ceva" ?

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.