24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea rea continua sa fie sustinuta de vantul puternic

Ploile si vantul au luat cu asalt mai toate judetele tarii. Soarele nu se vede de norii grei iar vantul puternic creeaza o atmosfera sumbra. Specialistii meteo ne avertizeaza asupra codului galbem de vant in Dobrogea, iar vremea rea va continua sa persiste in multe judete.

In estul Munteniei, judetele Calarasi, Ialomita, Braila si Buzau, se vor inregistra intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala, viteze de 55-60 km/h si izolat 70 km/h. Cantitati de precipitatii ce mai pot depasi izolat 20 l/mp.

Pe spatii extinse in judetele Iasi, Bacau, Vaslui,Vrancea si Galati, se vor semnala: intensificari de vant cu viteze de pana la 60km/h,izolat pana la 70km/h.

Fenomene meteorologice asociate: ploi, care local in estul zonei vizate pot depasi 20 l/mp.

In Dobrogea, unde meteorologii au emis cod portocaliu pana la ora 11.00, se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 90 km/h.

La munte vor predomina ninsorile. In estul tarii, izolat, cantitatile de apa vor mai depasi 15 l/mp.

Temperatura aerului, in scadere in regiunile intracarpatice, va avea maxime cuprinse intre 2 si 12 grade si minime intre -5 si 5 grade.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.