24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Violatori braileni la numai 9 si 13 ani

Ieri, la orele 14.00, o femeie din comuna Gropeni, a sesizat lucrătorii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Chiscani, cu privire la faptul că, în ziua de 19 noiembrie, fiica sa în vârstă de 7 ani a fost victima unui abuz sexual.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, în acea zi, fata a fost dusă de patru copii, cu vârste cuprinse între 9-13 ani, din aceeaşi localitate, într-o casă aflată în construcţie, unde aceştia au constrâns-o să întreţină cu ei raporturi sexuale orale.
Minorii au fost audiaţi în prezenţa părinţilor şi au recunoscut fapta comisă.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.