24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viata interlopilor braileni

Braila este impartit in cinci zone de influenta, potrivit unui raport al politiei si hartilor criminogene intocmite de catre oamenii legii. Arestati si determinati sa se comapara in fata magistratilor, interlopii din Braila au fost pusi la adapost, fie prin strainatate, fie acasa.

Numai pe rolul Judecatoriei Braila, se afla in cira 30 de procese intentate unor indivizi sau grupuri de batausi si scandalagii, judecati pentru ultraj contra bunelor moravuri/ tulburarea linistii si ordinii publice, santaj si nu numai.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.