24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spiritul cercetasilor este inca viu

Copii braileni inca mai sunt indrumati spre spiritul cercetasilor. Activitatea micilor cercetasi din Braila continua sa se inscrie in trendul mondial educativ care de 100 de ani, contribuie la crearea unei lumi mai bune prin implicarea personală a  milioane de oameni  din peste 216 de ţări şi teritorii care au respectat "Promisiunea Cercetaşului".

Astazi, 22 februarie, cercetaşii brăileni sarbătoresc Ziua mondială a mişcării SCOUT (Cercetaşia) ca un omagiu adus părintelui Şcolii Mondiale de Educaţie, general englez Baden Powell. Pentru acest eveniment toţi cercetasii si-au dat întâlnire la ora 16.00 la Cercul Militar Braila unde vor desfasura activitatea festiva. 

"Salutam prezenta în rândul cercetasilor si la toate activitatile desfasurate  Unitatile de cercetasi: “Soimii” de la Scoala “Ion Bancila”, Braila, “Valahii Dunarii de Jos” de la Scoala Chiscani, Braila,  « Românasii » de la Colegiul « Ana Aslan », Braila, “Junii Brailei” de la Scoala “George Cosbuc”, Braila, “Sutenii” de la Scoala Sutesti, jud. Braila, “ Ceaunarii” de la Scoala Romanu, jud. Braila, “Lira”, Liceul de Arta , Braila, “Vlaicu Voda”, U.M. 1531, Braila, “Cazacenii” de la la Scoala Cazasu, jud. Braila, “Liceenii” care cuprinde cercetasi de la toate liceeele din Braila. Deviza noastra este : “Totul pentru comunitate. Sa fim prieteni!”
Dorim prin actiunile noastre sa contribuim la îndeplinirea Devizei miscarii cercetasesti : « Sa lasam lumea un pic mai buna decât am gasit-o ! » (R.B. Powell). Urez tuturor cercetasilor cu ocazia Zilei Mondiale a Cercetasiei  “La multi ani!”SANATATE– GATA ORICÂND!", Primvicepresedinte, Filiala “Decebal” Braila, Prof. înv. primar Panţuru Florica.  
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.