24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sfarsit de activitate sportiva pentru Camelia Potec

Activitatea sportiva a Cameliei Potec se sfarseste. Tanara braileanca se retrage din competitiile sportive ale inotului in calitate de concurenta. Sportiva în vîrstă de 30 de ani si-a anuntat retragerea din activitatea sportiva. Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena, ediţia 2004, Camelia Potec a anunţat că renunţă la activitatea competiţională. Camelia Potec va activa tot in domeniul sportului în cadrul Federaţiei Române de Înot, acolo unde a fost cooptată de preşedintele acesteia, Viorel Păunescu. Potec va fi consilierul lui Păunescu şi se va ocupa de dezvoltarea activităţii la copii şi juniori, urmînd a începe munca din ianuarie. Fosta sportiva a depus dosarul pentru renta olimpica.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.