24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Restaurante

Restaurantul Casa Domneasca Braila

Restaurantul Casa Domneasca este locul ideal pentru petrecerea diverselor momente speciale din viata dumneavoastra, al evenimentelor corporate,sau pentru a organiza o petrecere privata intr-un cadru intim, si relaxant.
    Situat in zona centrala a orasului, intr-o locatie discreta si ospitaliera, Restaurantul Casa Domneasca va asteapta sa ii calcati pragul pentru a petrece clipe de neuitat .
    Atmosfera calda si ospitaliera, servirea ireprosabila si deliciile bucatariei romanesti traditionale preparate ireprosabil, sunt doar cateva din motivele pentru care merita sa fiti oaspetii nostri.
    Va  asteptam cu bucurie sa petreceti cateva ore intr-un loc in care, ca si acum 120 de ani, atmosfera deosebita se impleteste fericit cu mancaruri romanesti gustoase si sanatoase, stropite cu cele mai bune vinuri autohtone.

Adresa: B-dul Al. I. Cuza, Nr. 87, Braila
Tel: 0239 614 220
 E-mail: contact.casadomneasca@gmail.com,
              rezervari.casadomneasca@gmail.com

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.