24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Forum de discutii

Predictie-loto-6-din-49-Joker-5-din-40

Cine nu si-ar dori ca sa fie asa de inspirat incat sa faca Predictii Loto 6/49 sau orice alte extragere (JOKER sau Loto 5 din 40). Daca acest fapt s-ar intampla atunci Loteria nu ar mai fi monopol national!

De aceea noi va propunem o chestie mai jucausa la loto, pentru jucatorii la loto grabiti si satui sa joace aceleasi numere. Va propunem urmatoarele:
- Jucati-va numerele favorite mereu (poate combinatia de numere va iesi castigatoare)
- Daca mai doriti si alte numere la loto alese aleator va recomandam sa aveti noroc de Numere loto norocoase . Daca veti castiga cu varianta oferita de noi, nu dorim nici un euro, ci doar sa recunoasteti ca varianta castigatoare la loto ati ales-o de pe site-ul loto.model-de.ro !

O alta metoda de a face predictii despre variantele castigatoare la loto este de a studia, de data aceasta statistic, frecventa numerelor extrase castigatoare la loto, din arhiva loto :


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.