24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Agricultura

Miofan Agrotrans Braila cultura cerealelor

Miofan Agrotrans Braila, societate comerciala cu profil agricol, cultura plantelor si cresterea animalelor, transport rutier de marfuri si comercializare.
     Înfiinţată în 2003, Miofan Agrotrans lucrează o suprafaţă de peste 2000 ha pământ de foarte bună calitate care timp de peste 18 ani a fost lucrat de oameni cu dragoste de pământ, adevăraţi profesionişti în agricultură. Ferma este echipată cu utilaje agricole de ultimă generaţie care permit efectuarea de lucrări agricole de foarte bună calitate, în consecinţă şi recoltele obţinute sunt unele deosebite. Cultivăm toată gama de cereale şi plante tehnice (grâu, porumb, floarea-soarelui, soia, rapiţă etc.). Producem cereale atât pentru furaje, morărit cât şi pentru seminţe, derulând în acest sens contract cu firme importante pe piaţă în acest domeniu. Putem efectua transportul cerealelor cu cele 3 tir-uri proprietatea societăţii plus o semiremorcă pentru mărfuri generale pentru care deţinem licenţă de transport.


Adresa:    DJ 221 KM 45+520, Tarla 3, Parc 12, Tarla 8, Parc 31;  Ianca; Braila
Telefon:    0040239668811 , 0040722733877;  Fax:    0040239668811
E-mail :  miofanagrotrans@yahoo.com

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.