24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mersul trenurilor CFR 2013 la zi

Mersul trenurilor 2013, Mersul trenurilor CFR la zi - Plecari/Sosiri. Afla informatii exacte despre orarul mersul trenurilor direct de la sursa. Alege ruta pe care doresti sa calatoresti si afla care este primul tren care pleaca din gara ta. Cumpara un bilet de tren si iti faci o rezervare la hotel.

Oferta de transport feroviar de pasageri a fost adaptată la cerinţele pieţei de călători atât prin optimizarea orariilor şi a capacităţii de transport cât şi prin asigurarea condiţiilor minime pe categorii de trenuri, utilizându-se eficient resursele disponibile.

Zilnic se vor afla in circulaţie 1378 de trenuri, cu 60 de trenuri mai mult decât in planul de mers 2011-2012.

In Traficul intern s-a implementat mersul de tren cadenţat pe rutele unde condiţiile de circulaţie şi exploatare au permis acest lucru şi unde traficul de călători este cu preponderenţă de navetă: Bucureşti N.- Roşiori, Roşiori - Craiova, Constanţa - Mangalia, Bucureşti N - Ploieşti, Ploieşti Sud - Urziceni, Buzău - Mărăşeşti, Iaşi - Ungheni Prut.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.