24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maternitatea Braila aduce bani la Spitalul Judetean

Maternitatea Braila aduce bani la Spitalul Judetean. După preluarea acesteia, unitatea medicală a mărit încasările de la 800.000 la 1.300.000 de lei. Cei 1.400 de pacienţi din unităţile arondate Judeţeanului, pot spune acum că în anumite secţii sunt servicii medicale ireproşabile.

Au crescut bugetul şi încasările, iar CJ şi-a permis să facă şi investiţii în aparatură şi să reabiliteze o parte dintre secţii.

În august 2011, când Maternitatea a devenit secţie a Spitalului Judeţean, unitatea a renegociat contractul cu Casa de Asigurări şi a reuşit să obţină un buget de 8.700.000 de lei. Mai mult, trecerea Maternităţii în subordinea Judeţeanului a adus încasări record. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.