24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mandat european de arestare pus in aplicare de politisti

Poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăţei au identificat-o pe localnica M.D. (26 de ani), pe numele căreia autorităţile olandeze au emis mandat european de arestare.
   
Aceasta a fost preluată de lucrători din cadrul Biroului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, care au condus-o la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, pe numele ei dispunându-se măsura reţinerii pentru 24 de ore şi încarcerarea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Galaţi.
   
Urmează să fie prezentată instanţei de judecată competente pentru emiterea mandatului de arestare preventivă provizoriu, în vederea predării către autorităţile olandeze.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.