24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maine CF Braila joaca la Galati in Cupa Romaniei la fotbal

Otelul Galati – CF Braila este o partida ce face parte din optimile de finala ale Cupei Romaniei. In ultima partida jucata Otelul a remizat vineri la Cluj cu Universitatea (1:1). Braila a stat in weekend, disputand ultimul joc joia trecuta, 1:0 acasa cu Botosani. Otelul a trecut de Sportul cu 1:0 in prima runda a Cupei Romaneii, in timp ce brailenii au trecut la penalty-uri de Viitorul Constanta, scorul dupa 120 de minute fiind 0:0. Disputa Otelul Galati – Braila este programata sa inceapa joi, 01.11.2012 de la ora 18:45. Vezi aici toate Rezultatele Cupa Romaniei la fotbal 2012 meciuri optimi.
Costul unui bilet este 5 lei. Pentru microbistii de fotbal braileni se asigura si transportul contra aceleiasi sume de 5 lei. Biletele se gasesc la Stadion sau la Adelin Soare.

Update: 2 noiembrie 2012 - Goluri Otelul Galati - CF Braila 3 - 0


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.