24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucrarile din Braila sunt in grafic

Chiar dacă pe unii brăileni i-au cam disperat lucrările de străzile Brăilei, primarul este optimist şi primeşte promisiuni şi termene de la constructori.

Chiar dacă ziua de 1 decembrie, manifestările zilei naţionale a României, nu se va mai desfăşura ca în fiecare an pe Calea Călăraşilor în faţa Palatului Administrativ şi va fi la Casa Tineretului, Ziua Revoluţiei se va ţine pe platoul din faţa crucii eroilor revoluţiei. Graficul lucrărilor, dar şi sporul muncitorilor a fost ajutat de anotimpul frumos.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.