24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luciana Boboc si Lungu Frusina pun pe drumuri mii de braileni

Foarte multi braileni s-au trezit ca sunt amenintati cu amenzi, dobanzi si penalitati de catre Casa de asigurari de sanatate Braila, care, printro adresa semnata de Luciana Boboc si Frusina Lungu, someaza contribuabilii persoane fizice sa declare nu stiu ce contributii care chipurile sunt aferente unor venituri impozabile.

Intentia este laudabila la prima vedere, insa ce deranjeaza este modul cu totul neprofesional si stangaci in care aceasta institutie actioneaza pentru atingerea acestui scop. [citeste toata stirea pe Ziarul de Azi]
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.