24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luciana Boboc Lungu Frusina Gazdoiu Florentina CASBR.RO

Luciana Boboc, directorul Casei de Sanatata Braila, lucrata de Lungu Frusina si Gazdoiu Florentina. Sau poate nu ! Poate ca toti "comozii PDL-ului" s-au trantit in functii publice, dar habar nu au despre menirea lor ca functionari publici !
Va amintiti de articolul nostru : Casa de sanatate Braila ( www.casbr.ro ) inventeaza propria legislatie in 2011

Ce ne-a dat prin minte ! Am facut o adresa catre Casa de Sanatate Braila, prin care am intrebat oficial si fara echivoc: "care sunt documentele legale solicitate de Casa de Sanatate Braila pentru recuperarea sumelor aferente concediilor medicale ?"

Domnilor administratori de firme din " Marasu, Frecatei sau Cuca Macaii", patroni de firme mici pentru care un abonament la internet va "baga" in piedere, idioti contribuabili onesti ( aici sunt 90 la suta din firme inclusiv eu ), cititi raspunsul dat de ( in ordine ierarhica de la mic la mare: Luciana Boboc director general Casa de Sanatate Braila (se zice jurist ); Lungu Frusina ( unde dracu a lucrat asta? ) director  executiv economic la aceeasi casa de sanatate braila ( bai nu mai pot sa dau mereu "shift" ! ) si o anume Gazdoiu Florentina din Braila care ne spune ca :

" Documentele necesare pentru intocmirea dosarului privind recuperarea sumelor din FNUASS pentru concedii si indemnizatii sunt afisate pe site-ul www.casbr.ro la sectiunea ....."

Dupa un astfel de raspuns, iti mai vine sa platesti contributiile sociale la zi ?

Cand vezi ca pe banii tai, fraiere care nu ai internet, niste cvasi economisti si juristi de la Casa de Sanatate Braila te trimit sa "faci click pe site" ( habar nu au macar sa indice macar adresa URL ) ca si cum un document word postat de nu stiu ce idiot de administrator de site TINE LOC DE LEGE ! nu iti vone sa faci o plangere la Minister ?

Dragi functionari publici de la Casa de Sanatate Braila ( unii trecatori ca si anotimpurile pe fotoliul de director ), menirea voastra este sa ii ajutati ( retineti,  nu plimbati ) pe contribuabili !

Faptul ca uneori trebuiesc restituite unele sume din bugetul public national, nu este o favoare facuta agentului economic, ci mai degraba el va face ( statului mai exact ) o favoare, deoarece el intai plateste contravaloare concediului medical, si conform legii, statul s-a angajat sa restituie aceste sume !

Cred ca intelegeti ! Statul sa angajat sa restituie aceste sume, prin politica lui sociala ! Nu jurista Luciana Boboc, nu contabila Lungu a lu' Frusina, sau "economista de ocazie" Gazdoiu Florentina !
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.