24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Invitatie la Stafeta Muntilor pentru cluburile de turism

Asociatia  ”Drumetii Montane” , in calitate de ORGANIZATOR ONORIFIC, impreuna cu toate cluburile participante la STAFETA MUNTILOR,  are deosebita placere de a va invita la FESTIVITATEA DE PREMIERE A COMPETITIEI, STAFETA MUNTILOR, EDITIA I, 2012. 

Evenimentul se va desfasura in perioada 16 – 18 noiembrie 2012, la Hotel Traian din statiunea Calimanesti – Caciulata. In cadrul acestui eveniment se vor desfasura numeroase activitati precum: bal in costum de carnaval, tombola, conferinte, videoproiectii, vizitarea obiectivelor turistice din statiunea Calimanesti –Caciulata, campionat de fotbal, initiere in Oina  – Sportul National al Romanilor, campionat de Whist,  petreceri.

Persoanele participante la aceast eveniment cat si castigatorii Editiei I vor fi premiati cu premii consistente oferite de diferite firme de turism.

Va asteptam pentru a-i aplauda, felicita si premia pe cei mai meritosi dintre noi, dar si pentru a ne intrece in probe ce vor evidentia creativitatea si voia buna !
Sunt invitate sa participe la aceasta manifestare, toate cluburile de turism din tara, atat cele participante cat si cele neafiliate in cadrul COMPETITIEI ”STAFETA MUNTILOR”. 

La acest eveniment  pot participa si persoane care sunt interesate de ECO TURISM.

Pentru informatii suplimentare si detalii despre participarea in cadrul acestui eveniment ne puteti contacta la numarul de telefon 0762325903.

Forum Braila asteapta comentariile si sugestiile brailenilor prin formularul de mai jos. Nu uitati: Vocea Brailei sunt brailenii ! 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.