24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoti identificati si retinuti pe ordonanta pentru furt calificat

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Comunal Zăvoaia au efectuat activităţi specifice şi, în dimineaţa zilei de 6 octombrie 2013, la orele 7:00, l-au depistat pe D.Adrian (29 de ani), din satul Dudescu, căruia i s-a stabilit că, în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2013, a pătruns, prin efracţie, în incinta unei societăţi comerciale din sat şi a sustras bunuri în valoare de 1.452 de lei, fiind ajutat de localnicul I.Valentin (18 ani).
   
Celor doi li s-a mai probat că, în noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie 2013, au sustras de pe un teren, situat în extravilanul comunei Zăvoaia, aparţinând unei societăţi comerciale, cantitatea de 130 kg de porumb știuleți.
   
Prejudiciul, în valoare de 50 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Tânărul de 29 de ani a fost reținut, pe bază de ordonanță, și introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila, astăzi urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăței, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Tânărul de 18 ani este cercetat în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.