24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotelul Pescarus din Braila a renascut

Brailenii care au trecut, ieri, pe Str. Mihai Eminescu au avut surpriza sa vada o imagine de nerecunoscut a Hotelului Pescarus: ca prin farmec, fisurile si murdaria de pe tencuiala au disparut, iar fatada si-a recapatat farmecul de altadata. Din pacate, este doar o iluzie vizuala.

Mai exact, este vorba despre un mesh de mari dimensiuni, ce recreeaza fatada originala a cladirii, ascunzand uratenia actuala.

Alte cateva cladiri din centrul orasului vor avea parte de astfel de metamorfoze: vechiul CEC, palatul Lyra, fostul cinema "Popular", casa Chercea si chiar Teatrul "Maria Filotti" vor disparea sub uriase fotografii din plastic, care le vor face sa arate asa cum ar fi trebuit sa fie daca vremurile si neputintele oamenilor nu le-ar fi adus in starea de astazi.

"Renasterea" se va face in cadrul proiectului "Braila - cultura, locuri, traditii si obiceiuri stravechi", initiat de Primaria Braila.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.