24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Handbalistele junioare II de la LPS Braila au luat linia succesului

Brailencele de la LPS au facut deliciu in meciurile purtate in cadrul penultimului turneu de sala al Grupei C, tintind spre turneul semifinal.

"A fost un turneu de uzură pentru că eram deja calificaţi pentru penultimul act al competiţiei. Avem ca obiectiv calificarea la turneul semifinal, apoi la cel final şi implicit cucerirea unei medalii", a declarat profesorul Viorel Alexandru.

Brailencele ne reprezinta si in lotul national de junioare, Axinte şi surorile Corban vor juca in meciurile purtate de echipa Romaniei la calificarile pentru Campionatul European.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.