24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garda Financiara Braila a pus ochii pe evazionistii din agricultura

Desi nu ne numaram printre "simpatizantii" comisarului sef al Garzii Financiare, nu putem sa nu remarcam ca, in sfarsit, Garda Financiara Braila a lasat la o parte registrele de casa, inventarierile sau raportarile catre IMI si se ocupa cu descoperirea evaziunii fiscale, scopul principal pentru care a fost infiintata aceasta institutie.

"Activitatea Gărzii Financiare Secţia Judeţeană Brăila pe semestrul I s-a concretizat conform sarcinilor date de eşalonul superior mai mult pe calitatea actului de control şi nu pe cantitate - însemnând număr de amenzi şi valoarea acestora - şi ne-am axat mai mult pe activitatea infracţională. Obiectivul prioritar a fost tematica de control în agricultură privind producerea şi comercializarea produselor agricole. Împreună cu celelalte instituţii de control, am acţionat conform unui plan comun atât pe principalele artere de circulaţie cât şi direct la sediul agenţilor economici cu activitate de agricultură. În cursul semestrului I din 2011 au fost întocmite 21 de dosare penale cu un prejudiciu estimat la bugetul statului, constând în TVA şi impozit pe profit, de circa 357 miliarde lei" se arata intr-un raport prezentat in cadrul Colegiului Prefectural Braila.

 Citeste si ...
Garda Financiara Braila: Cine le-a dat note de trecere comisarilor repetenti ? 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.