24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Festival de folk la Braila

Cea de-a VI-a editie a Concursului National de Folk "Chira Chiralina" din Braila a pornit sub zodia succesului cu 19 concurenti de valoare si doua recitaluri de inalta incarcatura spirituala si artistica.

Este vorba despre concertul sustinut de fiul poetului roman Adrian Paunescu, Andrei Paunescu, si cel al binecunoscutului folk-ist Victor Socaciu. Evenimentul a fost organizat de catre Consiliul Judetean si Centrul de Creatie Braila, s-a desfasurat la Casa de Cultura din orasul nostru si a reusit sa adune sute de braileni, amatori ai muzicii "spiritului liber".

Ca de obicei, "Chira Chiralina" a "chemat" pe scena tinere talente venite din intreaga tara si le-a dat o sansa de a reaprinde flacara folk-ului romanesc. Cei 19 concurenti au interpretat fiecare cate doua piese, prin care au incercat sa arate cat mai bine cu putinta faptul ca muzica si poezia, odata infratite, dau cu usurinta nastere unor creatii artistice sincere.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.