24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estul si sud-estul tarii sunt amenintate de ninsoare

Iarna vine devreme anul acesta si in estul si sud-estul Romaniei, zone in care, de obicei, zapada intarzia sa apara. Specialiastii meteo avertizeaza asupra prezentei Codului Galben de vant si ninsoare in sase judete din zona de est si sud-est a tarii noastre.Preşedinte ANM a declarat chiar ca anul acesta "Iarna se va instala mai serios în perioada 8-10 decembrie".
Tulcea, Constanţa, Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi sunt judetele tintite de asuprirea iernii. Până la ora 18.00, toate judeţele sunt sub avertizarea de ninsori şi vânt puternic emisă marţi de ANM.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.