24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / ANAF

Deca Ilie director general ANAF Braila

Deca Ilie, director general ANAF Braila.  Propune un subiect de discutii despre Deca Ilie, director ANAF Braila pe Forum Braila.

Stir din ziare despre Deca Ilie:

Decă vrea 100.000 euro de la Finanţe

Ultima bombă în procesul intentat de fostul şef de la Finanţele locale în lupta cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală: Ilie Decă cere daune morale de 100.000 euro. El se plânge că demiterea sa precum şi "mizeriile" care au apărut în presa locală i-au afectat grav onoarea şi prestigiul. Mai mult, şi sănătatea i-ar fi fost afectată, fiind nevoit să se opereze. Iar pledoaria nu se opreşte aici întrucât Decă îşi implică în această luptă propria familie, spunând că alături de el ar fi resimţit acut şocul înlăturării sale. Toate astea au un preţ, iar suma la care s-a gândit că ar repara răul care s-a abătut asupra sa odată cu demiterea ar fi 100.000 euro, niciun cent mai mult ori mai puţin. Cine ar fi trebuit să achite astfel de daune? Evident, Ministerul de Finanţe, prin ANAF, care i-a cauzat toate problemele. Instanţa a respins însă acest capăt de cerere al plângerii formulate de fostul numărul 1 din finanţele locale. În schimb, a dispus anularea ordinului de demitere în paralel cu reintegrarea lui Decă în funcţia şi atribuţiile avute înainte. ANAF a formulat recurs, iar la cârma DGFP Brăila se află în continuare Vasile Abraşu, cel care a ocupat prin concurs, anul trecut, postul de conducere al instituţiei.

O familie întreagă la Finanţele din Brăila.
După un scandal - monstru, Ilie Decă s-a întors în fruntea Finanţelor din Brăila. Tot aici lucrează soţia, Geta Decă, şi nora, Minodora Nicoleta Decă. În sistem este şi unul dintre fii, Marius Deca. Acuzat că şi-ar fi cumpărat împreună cu soţia un teren cu o casă demolabilă în oraş chiar de la Direcţia de Finanţe, detaşat în maghiarime, Ilie Decă s-a întors la Brăila, de la un salariu lunar de 5.000 de lei - de la "Contestaţii", evident, la unul mai mare, de director.

INTREBARE: Stiti cine a concurat la licitatia pentru acea casa cu d-na Deca Geta ?
Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.