24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cosmarurile unui tata brailean

De mai bine de patru ani, un brailean duce o viata de chin dupa disparitia fulgeratoare a fiului sau, la varsta de numai 16 ani. Plecat spre scoala in ziua de 16 mai 2007, tanarul nu a mai revenit acasa, tatal sau afland vestea soc ca baiatul a fost "rapit" pentru totdeauna de apele Dunarii.

Stanica Radu a disparut in conditii misterioase, in zona "Stanca", martorii si cei doi colegi cu care era spunand ca malul s-a prabusit cu el, intrucat acolo se efectuasera sapaturi cu o draga si se formasera gropi adanci.

Zile in sir, Andrei Radu si-a asteptat fiul acasa, traind cu speranta ca, totusi, acesta este inca in viata, insa nici pana acum nu a primit vreun semn, dar nici trupul fiului sau nu a fost gasit.

Barbatul a ajuns la capatul rabdarii, mai ales ca dupa aceasta tragedie a mai primit o lovitura, dupa ce i-a decedat un alt copil, la cateva saptamani de la nastere.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.