24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / Consiliul Judetean

Comuna Marasu

Măraşu este o localitate situată în Insula Mare a Brăilei, pe unul din cele două braţe care o înconjoară, Dunărea Veche. Este o localitate din categoria satelor mici. Majoritatea locuitorilor se ocupă de cultura plantelor (cereale, floarea soarelui) şi creşterea animalelor.   Înca de la sfârsitul anuli 2009 în comuna Mărașu, a luat ființă mai multe pensiuni turistice  de trei margarete,care își așteaptă turistii pentru a vizita Parcul National,din Insula Mică a Brăilei.

PRIMARIA MARASU
Adresa: Principală, nr. 3
Localitatea: Marasu
Judet: Braila
Tara: Romania
Cod postal: 817080
Telefon: 0239-696706
Fax: 0239-696706

Afla cum va fi Vremea in Măraşu

Situată în Insula Mare a Brăilei, la 50 km de Brăila, are in administrare localităţile Măraşu, Băndoiu, Mugureni, Plopi şi Ţăcău. Satele apar menţionate in documente din prima jumătate a secolului al XIX-lea.

 

In apropiere întâlnim un important punct de atracţie turistică Parcul Natural Insula Mică a Brăilei.


Url: www.forumbraila.ro/


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.Galerie foto:

 

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.