24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / Consiliul Judetean

Comuna Gradistea

Comuna Gradistea face parte din judeţul Braila si este situata in partea de nord-vest, la poarta Baraganului, fiind asezata pe malul stang al raului Buzau si pe soseaua naţionala DN 22,Ramnicu Sarat-Braila, la o departare de 52 km de orasul Braila si 32 km de orasul Ramnicu Sarat.
    Comuna are o suprafata de 6416 ha, din care 6199 ha in extravilan si 217 ha in intravilan si este alcatuita din trei sate: Gradistea, Ibrianu si Maraloiu avand in total 2229 de locuitori.Toate cele trei sate care fac parte din comuna Gradistea benefeciaza de pe urma proiectelor implementate, in comuna existand apa curenta, internet, cablu Tv si drumuri in stare foarte buna care au fost acoperite cu peste 60 de mii de tone de criblura si lidonit fiind practicabile indiferent de conditiile meteo.Deasemenea in fiecare sat se gaseste cate o gradinita, scoala, camin cultural( cladiri renovate si utilate cu mobilier nou)si biserica.
   Scoala I-VIII "Emil Dragan"In cadrul comunei  functioneaza  Scoala cu clasele I – VIII ,,EMIL DRAGAN” , activitatea desfasurandu-se  in doua locatii, astfel :in partea  de jos a comunei se afla locatia cu clasele I – IV iar in partea de sus a comunei este locatia cu clasele V – VIII.
     Principalele obiective turistice ale zonei sunt casa muzeu Fanus Neagu, Lacul Balta Alba, popina geto-dacica , zona de agrement Lacul Ciulnita şi cele două amenajari piscicole.

Primaria Comunei Gradistea
Adresa: Strada Targului nr. 38, loc. Gradistea,  Braila, cod postal: 817065
Telefon / Fax: 0239 615 658
E-mail: secretariat@primariagradisteabraila.ro

Mai multe informatii, precum si poze din Gradistea puteti vedea si in pagina

Gradistea, judetul Braila locul in care Politia, Primaria si Scoala lucreaza eficient


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.