24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / Consiliul Judetean

Comuna Dudesti judetul Braila vremea autobuz primaria Dudesti

Desi unii dintre dvs. (straini presupunem) cautati Dudesti provincia Braila, va anuntam ca Braila este judet.

Date de contact si informatii utile din Dudesti despre:
Primaria Dudesti
 • site www.dudesti.com : va anuntam ca acest cont este suspendat, credem noi ca nu au fost in stare sa plateasca cca 10 usd pe an, deh, primarul e destept la facut orice altceva decat economie ! Trebuia sa stie ca un domeniu punct com se plateste anual. dra ce sa ne miram, inclusiv administratorul siteului Consiliului Judetean Braila ne trimite catre aceeasi pagina GOALA;
 • Totusi daca aveti nevoie de primarul sau alt functionar al primariei din Dudesti va recomandam numarul de telefon: 0239-663415 sau de fax: 0239-663494.


Scoala din Dudesti nu are un numar de telefon afisat nici macar pe siteul Inspectoratului Scolar Judetean Braila, in schimb, un "dragut de copil" sau "indolent profesor" i-a creat o pagina pe "feisbuk".


Daca va intereseaza un autobuz / microbuz care circula intre Braila si Dudesti va informam ca exista urmatoarele curse:

 

 • Braila - Insuratei- Odaieni cu plecare din Braila la 16:15 si ajungere in Odaieni la 19:20
 • Odaieni-Insuratei-Braila cu plecare din Odaieni la ora 05:00, ajunge in Insuratei la 5:30 si in Braila la ora 8:05


Distante rutiere fata de comuna Dudesti:

 • Braila Dudesti 73 km;
 • Dudesti Buzau 72 km;
 • Slobozia Dudesti  46 km; 
 • Dudesti Constanta 149 km;
 • Bucuresti Dudesti 169 km;


Vremea Braila 15 zile Dudesti: in Dudesti nu exista statie meteo, insa iti prezentam prognoza meteo pe urmatoarele zile din cele mai apropiate localitati de Dudesti dar si din localitatile in care locuitorii acesti comune pot calatori, fie pentru nevoi urgente (de ex. in Braila) fie pentru un concediu la Constanta sau la cumparaturi in Bucuresti:


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.