24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Obiective / Personalitati Braila

Carmen Adriana Topciu mezzosoprana braileanca

Carmen Adriana Topciu nascuta la 30 noiembrie 1981 in Braila este o mezzosoprana română, solistă a Operei Braşov.

Începe să studieze canto în oraşul natal, la Liceul de Artă din Brăila, cu prof. Mariana Iordache. Calităţile sale interpretative sunt remarcate încă din timpul liceului, când, în anul 2000, mezzosoprana cucereşte Marele Premiu la Concursul Naţional de canto pentru elevii de liceu de la Brăila (cunoscut şi ca Darclée-ul mic). După absolvirea liceului, urmează cursurile de canto la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, unde studiază canto sub îndrumarea lectorilor universitari Ramona Eremia şi Marius Budoiu. Ulterior urmează şi absolvă studiile de masterat în cadrul aceleiaşi Academii de Muzică. În 2006 participă la cursurile de măiestrie susţinute de Mariana Nicolesco la Brăila.

Mai multe aflati pe wikipedia.ro

Url: ro.wikipedia.org/wiki/Carmen_Topciu


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.