24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

CF Braila - Rapid CFR Suceava in divizia B la fotbal

Duminica, 4.11.2012, de la ora 13, se va juca pe stadionul municipal meciul de fotbal dintre CF Braila si Rapid CFR Suceava. Sucevenii nu vin doar sa se plimbe in orasul nostru, cel putin asa rezulta din declaratiile oficialilor echipei oaspete.

"Ne dorim sa aducem de la Braila punctele pe care le-am pierdut pe teren propriu. Speram sa reusim acest lucru, mai ales ca dupa aceasta etapa urmeaza o saptamana de pauza si sunt echipe sub noi care vor acumula cu siguranta puncte si vor urca in clasament. Cu exceptia lui Dorin Semeghin, care este suspendat, nu avem nicio indisponibilitate in lotul de jucatori, motiv pentru care speram sa putem alinia o formatie cat mai solida si cat mai determinata sa obtina un rezultat pozitiv la Braila", a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Se pare, ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" deoarece FC Braila a invins cu scorul de 1 - 0 printr-un gol marcat, spre finalul partidei, de Ciocalteu.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.