24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni pugilisti in lupta pentru Cupa Romaniei la box pentru seniori

Boxul se practica in Braila, fie ca este vorba de baieti, fie ca este voba de femei, sportul pugilistic are adepti. Miza mare pentru boxeri in Bacau unde, incepand de astazi, ora 16.30, incep bataliile in cadrul competitiei Cupa Romaniei la box pentru seniori. Competiţia reprezintă un criteriu de selecţie pentru Campionatele Europene de la Rotterdam, din luna mai, dar şi unul de formare al lotului olimpic al României.
De ieri, patru sportivi de la CSM Brăila, Marian Piţa, Marian Vişan, Sabin Petrea şi Dragoş Ghionea împreună cu antrenorul George Perţea au plecat spre Bacău, pentru a se lupta in competitie.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.