24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Antrenorul Baban vrea sa faca din HC Dunarea Braila o echipa de top

HC Braila da motive de mandrie pentru sportul romanesc, si mai ales, pentru sportul brailean, a ajuns in primele 5 echipe din tara sub conducerea antrenorului Ioan Baban. Clubul brailean a decis sa continue colaborarea cu antrenorul Ioan Baban, prelungindu-i contractul.

In tot acest an petrecut la Braila am cunoscut oameni deosebiti, care isi doresc sa faca ceva pentru handbalul brailean. Am primit sprijin din partea tuturor, iar presedintele Gheorghe Bunea Stancu, mi-a acordat toata increderea si tot sprijinul de care am avut nevoie pentru a face performanta la Braila, s-a implicat direct in ceea ce inseamna clubul si rezultatele nu au intarziat sa apara. Le multumesc tuturor pentru sprijin si pentru faptul ca au sustinut echipa mereu, au umplut sala polivalenta Danubius la fiecare meci.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.