24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

APATERM din Galati este in faliment

Pe 30 noiembrie a fost convocat comitetul creditorilor care va decide modul în care se vor desfăşura următoarele etape ale procedurii de faliment a SC Apaterm SA. SC Insolv SPRI a promis ca în această perioadă va asigura plata salariilor  angajaţilor din încasarile curente şi că nu va opri, cel puţin deocamdată, furnizarea căldurii.

Discuţiile s-au purta la o întâlnire organizată la Prefectura galaţi, între toate părţile implicate în războiul căldurii de la galaţi.

Mai pe înţelesul tuturor, există speranţe că gălăţenii ar putea avea căldură, fără emoţii, chiar din partea Apaterm, cel puţin până după Anul Nou.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.