24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ziua Femeii va fi sarbatorita cu muzica si dans

La Casa de Cultura a Tineretului din Braila. Inca putin si primavara i-a locul iernii, cu vremea caracterisica si revigorarea intregii naturi. Zilele de 1 si 8 martie aduc in centrul atentiei partea feminica, prin daruirea de martisoare si flori specifice primaverii, vestitorii noului sezon.3

Autoritatile locale s-au unit pentru organizarea de evenimente culturale menite Zilei Femeii: Consiliul Judetean Braila in colaborare cu Garnizoana Braila, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, Cercul Militar Braila si Asociatia culturala “Voces Concordiae” organizeaza pe data de 7 martie, incepand cu orele 17.15, la Casa de Cultura a Tineretului, are loc Spectacolul Muzical-Coregrafic dedicat Zilei Internationale a Femeii.

Pentru acest eveniment, pe scena vor urca rand pe rand cei de la: Muzica Militara a Garnizoanei Braila, Orchestra de suflatori “Iosif Ivanovici”, elevi de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee” si cei de la Clubul de dans “Valentina Dance”.

Invitatii speciali la spectacol vor fi soprana Cerasela Popa, tenorul Dumitru Gheorghiu din Republica Moldova. Conducerea muzicala va fi asigurata de dirijorul col. Petrea Gogu.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.