24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea in Braila de sarbatorile de iarna

De pe acum mulţi brăileni au început planificările pentru sărbătorile Crăciunului, dar şi a Revelionului.

Mulţi consideră că de Sărbătoarea Naşterea Domnului este bine să se petreacă în familie împreună cu rudele apropiate la o masă plină de bunătăţi tradiţionale.

Anul nou sau Revelionul, urmat de Sfântul Vasile cel Mare şi dacă îşi permit şi mai au zile libere şi Boboteaza îşi planifică a pleca la ţară într-o localitate din România, la munte sau de ce nu în străinătate.

Mulţi îşi doresc ca în această perioadă a sărbătorilor de iarnă să fie zăpadă să simtă pe deplin sărbătorile aşa cum erau cu ani în urmă.

Conform informaţiilor oferite de Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu, timpul probabil în luna decembrie 2011, se va manifesta cu temperaturi medii lunare ale aerului care se vor situa în limite apropiate de normele climatologice la scara întregii ţări. Afla cum este vremea in Braila
sursa: arcasu.ro

Forum Braila va ofera zilnic: Vremea braila azi, vremea braila, vremea braila pe 15 zile, vremea in braila, meteo, prognoza meteo, timpul probabil braila.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.