24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Virozele respiratorii nu au mai facut victime in randul galatenilor

Numărul cazurilor de viroze respiratorii a înregistrat în ultima săptămână de monitorizare epidemiologică o uşoară scădere. În continuare sunt afectaţi mai ales copiii.

În ultima săptămână de monitorizare epidemiologică, la nivelul întregii ţări s-a înregistrat o creştere a numărului de cazuri de viroze respiratorii dar şi al celor de pneumonie, cu forme grave.

Cu toate astea, la Galaţi evoluţia din scripte, cea oficială, arată o scădere a numărului de îmbolnăviri.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.