24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teatrul brailean Maria Filotti va fi condus de un nou manager

Conducerea Teatrului brailean Maria Filotti pare ca va intra in proces de schimbare. Evaluarea din august pare ca va pune punct carierei de manager al lui Mircea Bodolan la carma teatrului.

Perioada in care Mircea Bodolan a manageriat teatrul nu a sadit roade si pare ca acum culege numai resturi: artistii sunt nemultumiti pentru ca nu a exista un proces de comunicare continuu ducand la tensiuni, si nici nu a reusit sa promoveze Teatrul “Maria Filotti”.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.