24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tancrad Galati publicitate online Obiectiv Vocea Brailei

Ziarul Obiectiv Vocea Brailei face reclama online mascata firmei Tancrad din Galati. Aceasta este concluzia la care am ajuns dupa cateva cautari simple pe principalele motoare de cautare. Tasteaza " tancrad " pe google si pe pozitia a doi si trei se afla cate o pagina a ziarului pomenit mai sus. Motivul pantru care scriu despre aceasta tema, este unul simplu: Ori cuvantul " tancrad " de vinde bine online, ori inca cei de la obiectiv nu l-au convins sa plateasca reclama in paginile ziarului care se vrea " vocea brailei" ?

Ne-am saturat de pareri despre cine trebuie sau nu sa castige o licitatie ! La naiba ! Sunt autoritati care trebuie sa se ocupe cu aceste aspecte.

De aceea propunem ca urmatoarele firme sa castige licitatiile in Braila:
- Drumuri si Poduri - SC Drumuri si Poduri condusa de Viorel Balcan ;
- Constructii - SC Trei Roabe si Patru Galeti SNC ;
- Lapte Corn - Demopan SA Braila condusa de Apostolatu' ;
- Confectii si constructii metalice - Phoenix SRL condusa de Cibu Constantin ;
- Publicitate si anunturi publice - Obiectiv Vocea Brailei

Daca Stancic ne citeste, ii transmitem un sfat: Nu-ti face publicitate in ziarul cu pricina ca iti fac ei destula, si gratis !


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.