24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar disparut in urma unei calatorii cu barca pe Dunare

La data de 16 martie a.c., la orele 10:00, B.G. (30 de ani), din comuna Tufeşti, a sesizat faptul că, în noaptea de 15 spre 16 martie a.c., D.D. (26 de ani), din Brăila, a plecat cu barca pe Fluviul Dunărea, din dreptul localităţii Tufeşti, şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au desfăşurat verificări şi au găsit barca în aval, în apropierea locului de unde tânărul plecase, aceasta fiind plină cu apă.

Persoana dispărută are înălţimea de 1,70 metri şi era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans de culoare albastru, bluză de trening de culoare albastru, pe cap avea un fes negru, era încălţat cu cizme din cauciuc negru şi nu are semne particulare.
   
În prezent, se desfăşoară activităţi pentru găsirea celui dispărut, urmând să fie solicitată darea în urmărire la nivel naţional.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.