24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Agricultura

TCE 3 Brazi Braila agricultura cresterea animalelor

TCE 3 Brazi Braila reprezintă astăzi o companie integrată în sensul domeniilor de activitate abordate: agricol, creşterea animalelor, prelucrarea produselor de origine animală, vegetală şi industrializarea lemnului.
    În aceeaşi manieră, trecutul companiei poate fi asimilat conceptului de pasiune, ce a stat la baza constituirii ei şi demarării activităţii de producţie, reprezentând eforturile întregii echipe de a se dezvolta şi a se remarca prin calitatea produselor.
  În prezent, compania se defineşte ca acţiune, implicare, continuă modernizare şi investiţie în munca pământului, creşterea animalelor şi industrializarea produselor de origine vegetală şi animală.
   Departamentul agricol este cel mai important ca pondere în structura companiei TCE 3 BRAZI, având în exploatare o suprafaţă totală de 59.335 Ha teren agricol, acesta regăsindu-se în cea mai mare explotaţie agricolă din Europa, Insula Mare a Brăilei cu 56.135 Ha şi în judeţul NEAMŢ cu o suprafaţă de 3.200 Ha, aceasta din urmă fiind lucrată în fermele ZĂNEŞTI şi GIROV.
    Pe această suprafaţă agricolă unică ca dimensiuni, TCE 3 BRAZI practică cultura: cerealelor păioase (grâu, orz, triticale), porumbului, plantelor oleaginoase (floarea soarelui, soia, rapiţă), cartofului, sfeclei de zahăr şi a furajelor, recoltele obţinute fiind destinate exportului sau valorificării interne în hrana animalelor.
     Specile crescute în fermele TCE 3 BRAZI sunt: vaci producătoare de lapte, vite pentru carne, suine şi ovine. Animalele din aceste specii aparţin unor rase perfecţionate de cea mai mare valoare genetică şi anume: HOLSTEIN, RED HOLSTEIN, MONTEBELIARD - pentru vacile producătoare de lapte, ANGUS, LIMOUSIN, SIMMENTAL - pentru vitele pentru carne, PIC - pentru suine, KARAKUL, ŢURCANĂ ALBĂ - pentru ovine. În perspectiva perfecţionării raselor de ovine în direcţia producţiilor de carne şi lapte, ne propunem elaborarea unui program de perspectivă de infuzie de genetică perfecţionată în direcţiile amintite cu rasele CHAROLAISE, ILE de FRANCE etc.

Adresa:  Calea Călăraşilor nr. 327, Brăila
Tel.: +40 239672400, +40 239674201, +40 372390911
Fax: +40 0239606050, +40 372390912
E-mail: tceimb@gmail.com, tceimb@yahoo.com

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.