24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajari: Studio Elite Luzern angajeaza!

Firma: Studio Elite


E-mail: girls4cash.ch@gmail.com


Fax: 0700000000


Oferte de munca: Locatie cunoscuta de peste 15 ani in Luzern este in cautare de fete! Studio Elite dispune de 10 suite de lux inclusive jacuzzi si sauna. De ce vrei sa lucrezi la noi? Avem vechime in postari pe mai mult de 15 portaluri din toata Elvetia. Cu ajutorul propriului nostru site te pot vedea zilnic 1500 de vizitatori. Postam zilnic bannere si avem reclama la radio. Postam in reviste si ziare pentru turisti. Fluturasele noastre sunt impartite regulat in toate hotelurile astfel incat continutul ajunge la cat mai multi oameni. La venire iti facem poze intr-un mediu profesionist pentru a-ti scoate in evidenta toate calitatile. Totul este legal si are loc intr-un mediu corect si discret. Fiecare dama are camera proprie, acces gratuit la internet, bucatarie, camera cu TV, spatiu pentru fumat si camera de relaxare. Cameristele noastre au grija de absolut orice, deci te poti baza pe ele cu incredere. Ne ocupam noi de toate documentele absolut gratuit. Fetele bune care cunosc job-ul si stiu cum se lucreaza pot castiga fara griji peste 5000 de franci saptamanal. Primim cu bratele deschise de asemenea si incepatoarele. Daca vrei sa lucrezi la noi, te rugam sa ne contactezi pe email, Viber, Whatsapp sau SMS. Iti raspundem inapoi si iti trimitem toate detaliile de care ai nevoie. job@studio-elite.ch +41 78 948 01 33


Oferta valabila pana la data: 29-09-2018

 

Adauga un comentariu pe facebook

 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.