24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Steaua umilita pe propriul teren de Stuttgart

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 (4-0), de formaţia germană VfB Stuttgart, într-un meci din etapa a V-a a grupei E a Ligii Europa şi va juca pentru calificarea în 16-imile de finală în ultima rundă, în deplasare, cu FC Copenhaga.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Taşci '5, Harnik '18, Sakai '23 şi Okazaki '31, '55. Pentru Steaua a înscris Mihai Costea, în minutul 83.

Steaua a suferit cea mai grea înfrîngere pe teren propriu din istorie şi nu mai e sigură de calificare. Neînvinsă de 17 meciuri, trupa lui Reghecampf a fost adusă cu picioarele pe pămînt de Stuttgart, o formaţie care ocupă locul 12 în Bundesliga!

Umilinţa e cu atît mai mare cu cît Steaua nu a mai pierdut niciodată pe teren propriu la o asemenea diferenţă de scor, indiferent că a fost vorba de adversari de calibrul lui Bayern Munchen, Barcelona sau Real Madrid.

Antrenorul Stelei crede că nu a greşit nimic din punct de vedere tactic şi că scorul drastic la care a pierdut echipa sa are ca motiv golurile luate după fazele fixe. In celalalt meci al grupei norvegienii de la Molde au cedat cu 1-2 în derby-ul nordic cu FC Copenhaga. Calificarea se va decide in ultima etapa. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.