24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofer lasat fara marfa transportata

Miercuri, la orele 11:00, agenţi de la Postul de Poliţie Comunal Surdila Greci l-au depistat în trafic, pe DN 2B, pe P.Dănuţ, din municipiul Buzău, în timp ce transporta cu autoutilitara cantitatea de 510 kg de deşeuri din fier, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Poliţiştii au stabilit că deşeurile aparţin pasagerului D.Lucian, căruia i-au aplicat sancţiune contravenţională, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicată), iar întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.