24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sistemul video vegheaza deja la siguranta publica

Politia Locala Braila a luat oficial pe gestiune sistemul de monitorizare video al orasului si impreuna cu paznicii tehnologici si vigilenta politistilor brailenii vor avea parte de o supraveghere mai buna asupra actiunilor din oras. Camerele video au fost plasate in puncte cheie ale orasului, 266 la numar acopera 69 de zone de pe raza municipiului.
Primarul Aurel Simionescu a tinut sa precizeze ca: “Sigur că pe parcurs acest sistem se va dezvolta, nu ne vom opri la doar 266 de camere".
Braila are cu ce: acest sistem este primul pe ţară la numărul de camere de luat vederi pe teren, amplasate pe stâlpi cu o rază de vizualizare foarte bună, iar ca performanţă, pe locul II, după capitala ţării, Bucureşti.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.