24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinistratii galateni continua sa primeasca ajutoare din Hunedoara

Campania a fost inițiată în urmă cu 14 zile de Prefectura Hunedoara împreună cu Filiala locală a Crucii Roşii are ca scop ajutorarea sinistraților din nordul județului Galați. S-au strâns 13 tone de cărbune şi 75 tone lemne de foc, precum şi 1,5 tone de produse alimentare de strictă necesitate.

Realizarea campaniei şi colectarea acestor produse care vor pleca astăzi spre localnicii din comunele Nicorești și Buciumeni a fost posibilă cu sprijinul populației civile, dar și a istituțiilor publice și a câtorva societăți comerciale din Hunedoara.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.