24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sexy Braileanca oprita de politistii elvetieni

După ce a fost luată peste picior de oamenii legii chiar în oraşul Braila, acum vedeta XXX a tras o sperietură soră cu moartea şi în Elveţia, unde a fost oprită de aceştia.

„Au văzut maşina cu numere de România şi au venit spre noi patru gabori. Au ţipat la noi, ne-au controlat peste tot, ca pe nişte infractoare. Mie mi-au deschis portofelul, aveam vreo 2.000 de euro la mine şi au zis «uau». Ne-au dus la secţie şi ne-au luat amprente. Am început să plâng, tremuram toată. Noroc că aveam acte de Elveţia, că sigur îmi luau banii. Mă rugam întruna şi mă închinam, mă speriasem foarte rău. Eu ţipam la ei şi ei îmi ziceau să tac, că nu am voie să vorbesc. Se uita lumea la noi ca la circ. Au făcut intenţionat, ca să ne umilească, văzând că suntem românce”, a povestit vedeta pentru Cancan.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.