24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senzatii tari la rezultatele de la bac pentru un brailean

Multi cauta adrenalina facand lucruri foarte indraznete: merg cu viteza mare pe motor sau la volanul unei masini, fac bungee jumping sau consuma etnobotanice, insa un braielan a trait momente de adrenalina pura in urma examenului de bacalaureat. Cu totii stim ca examenele din cadrul bacului provoaca valuri de emotii si nopti nedormite insa, pentru un brailean senzatiile traite au fost mult mai intense. A fost notat cu 2,80 la biologie, a facut contestatie si s-a trezit cu nota 9,90. Uimitor!

Un elev de la Colegiul Naţional "Gheorghe Munteanu Murgoci" din Brăila, care iniţial a luat 2.80 la proba de BAC de la Biologie, a fost punctat cu 9.90, după contestaţii. Tânărul a obţinut, de altfel,  note maxime la toate materiile şi era un copil silitor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.