24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se schimba sau nu sefii de deconcentrate

Liderii USL au anuntat ca toti secretarii de stat si toti prefectii vor fi schimbati, aceasta masura fiind una ce tine de coerenta guvernarii. In ceea ce priveste sefii "deconcentratelor", Victor Ponta a declarat ca inlocuirea acestora nu este o prioritate a noului guvern.

Referitor la acest subiect, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat pentru un ziar local:
"Noi nu ne ocupăm de aşa ceva. Dacă oamenii sunt corecţi pe scaunele care sunt, nu văd de ce i-am schimba. Preşedintele nostru a anunţat că nu va face modificări în ceea ce priveşte deconcentratele, iar noi nu avem niciun fel de competenţă să facem astfel de lucruri. Dar, în principiu, eu n-am nicio problemă cu oamenii care sunt de meserie şi care îşi văd de treaba lor. Din punctul meu de vedere asta este o prostie, cum se schimbă Guvernul, să schimbi deconcentratele", a explicat presedintele CJ Braila. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.